skip to main | skip to sidebar

saffransrök

maten

Tuesday, March 13, 2007

Överkursig choklad på en liten Alexandre Dumas-bok


Melon och hallon var bäst. Kokos var lite konstig. Nästa gång provar vi "passover wine"-chokladen.

Jacques Torres Chocolate
66 Water street, DUMBO
718-875 9772
Posted by Martin at 10:12 AM

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

Blog Archive

  • ►  2008 (1)
    • ►  January (1)
  • ▼  2007 (69)
    • ►  October (1)
    • ►  September (7)
    • ►  June (1)
    • ►  May (1)
    • ►  April (8)
    • ▼  March (24)
      • Keysha McKenzie's jerk chicken
      • jerusalem artichoke
      • jordgubbe = lönch
      • sound of silver
      • the fat witch
      • off topic
      • tillbaka på köttet sent ikväll. prosciutto som sma...
      • Burger: äklit
      • Överkursig choklad på en liten Alexandre Dumas-bok
      • DeMarco!
      • Di Faras
      • Florent/gråt/ägg
      • De svensk amerikanska banden bryts.
      • Nu börjar vi
      • Fredagsgött!
      • Vinter Drycker del 2
      • kanel
      • Vinter drycker del 1
      • i'll have what she's having
      • härmad mat
      • Frukost
      • Ormsoppan
      • manetstrimlor
      • The New York gaze
    • ►  February (27)

Contributors

  • Bo Salsa
  • Johan
  • Karin
  • Martin
  • emil