skip to main
|
skip to sidebar
saffransrök
maten
Tuesday, March 13, 2007
Överkursig choklad på en liten Alexandre Dumas-bok
Melon och hallon var bäst. Kokos var lite konstig. Nästa gång provar vi "passover wine"-chokladen.
Jacques Torres Chocolate
66 Water street, DUMBO
718-875 9772
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
►
2008
(1)
►
January
(1)
▼
2007
(69)
►
October
(1)
►
September
(7)
►
June
(1)
►
May
(1)
►
April
(8)
▼
March
(24)
Keysha McKenzie's jerk chicken
jerusalem artichoke
jordgubbe = lönch
sound of silver
the fat witch
off topic
tillbaka på köttet sent ikväll. prosciutto som sma...
Burger: äklit
Överkursig choklad på en liten Alexandre Dumas-bok
DeMarco!
Di Faras
Florent/gråt/ägg
De svensk amerikanska banden bryts.
Nu börjar vi
Fredagsgött!
Vinter Drycker del 2
kanel
Vinter drycker del 1
i'll have what she's having
härmad mat
Frukost
Ormsoppan
manetstrimlor
The New York gaze
►
February
(27)
Contributors
Bo Salsa
Johan
Karin
Martin
emil
No comments:
Post a Comment